BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Don't Ever Judge Me !

Don't let the bullshit of today convince you that you aren't beautiful !

Rabu, 24 Ogos 2011

MC :)

Hari ni saya MC . Bagus , sebab dah malas nak sekolah . Esok pon saya cuti . Hee . Takpe lah bukan selalu saya tak datang sekolah kan . Sekarang ni saya tengah tunggu text Abang . Mane lah dia pegi ni . Ish , rindu tau tak . Grr . Aku tak sabar nak beraya dengan abang . Mesti seronok . Abang , aku bahagia dengan kau . Kita sama-2 jaga hubungan ni yea . Kita amek gambar banyak-2 yea abang . Buat kenangan . Hee .

Tadi aku mesej "emak" . Dia cakap nak sambut birthday farah kecik hari sabtu depan . 3.9.2011 . Aku okey jehh . tak tau lah member lain . Tak sabar nye . Mesti seronok kan :) . Hmmm , nak beli kan hadiah ape yea . Abang suruh beli tedy bear . Kebetulan pulak 3.9 tu hari jadi nora . Hee . Lagi lah seronok kan . Takpe-2 kite sabar dulu . Yang pasti kite nak suap kek kat mulut abang . Abang dah banyak kali suruh suap kan . So , kali ni aku tak lepaskn peluang .Abang tunggu tau . Aku datang . Hee . Teringat mase birthday aku kat sekolah . Abang calit kek kt muka aku . habes kene hidung aku . Abang jahat . Grr , tapi yang sweet nye aku lap kan pipi abang . Abang , aku sayaaaang kau sangat-2 !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan