BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Don't Ever Judge Me !

Don't let the bullshit of today convince you that you aren't beautiful !

Isnin, 4 April 2011

excited nyeeeeeeeee !!!

waaahhhh ! , hari ni serius giler , kat sch mmg panassss . PANASSSS HATI PON ADE ! boleh plak budak tho buat bodohhhh ! -.-' . grr . ok , skrg aku nk story pasal sch aku , hari ni kt sch aku ade perlawanan bola sepak . hee , untuk Muhammad Fauzi Bin Muhd Muhaddir good luck ea sayangg ;) . mmuahh ! . hahaha :D . syg dye ;))) . ok , seterus nye , yg pasal aku ckp panas plak tho boleh plak time blaja elektrik mati , menggelupur mcm cacing kepanasan lahh kteorg . grr , tk bayar bil ape ? -.-' . HATEEE !

then then aku story kat AWIEN,YAYA,FARAH,ABBY,REZA & POJIEEE <3 . nak tau aku story ape ? aku story aku nak ajak deorg follow pegi DESA WATER PARK , eeeeeeeeeee ! sukeee nyeeee !! grr , geram geram . deorg pon suke jgk . seronok betol ak ! yaya dgn aku dah berangan angan dah . fyi, kteorg pegi sane naik kete , parent aku anta . cadang nak pegi cuti bulan 6. dlm 6.6.2011 or 7.6.2011 . pastho ptg td , aku , abby dgn reza dh rancang awal2 nak pakai baju ape smue . reza ckp dye nk pakai suar pendek jeh . haha :D , reza pon excited nak pegi . grr , aku lg lah excited wehhh ! tak sabar gilerr ! yelah , first time ken parent aku open bg aku holiday dgn member , sape yg tak nk lepas kn peluang . parent dh bg lampu hijau plak . eeee ! excited nyeeeeeeeeeeee ! siot ! batak giler aku ni ken . grrr , geram geram . HAHHA :D . pastho balek dari kawad kaki , aku terus tnye ayah aku mcm mane plan nye , ayah aku ckp ayah nk tengok cuti tahunan ayah aku dulu , sbb 4,5.6.2011 uncle aku kawen . lepas tho nk kompem kn kt kawan ayah aku UNCLE JALI , ayah aku nak pinjam kete dye nk bawak kteorg , so kire tukar kete lahh . ayah aku bg UNCLE JALI pinjam kete honda accord ayah aku , then , ayah aku pinjam kete dye . tak tnye plak kete ape . haha :D ,

soooo, aku berharap sgt sgt plan kteorg ni menjadi . aku mmg nk sangat sangat pegi holiday dgn kwn2 . serius dohhhh . teringin sgt2 . lg2 parent aku pon join . grr , gerammmmmmm . aku harap jgk , ayah aku dpt cuti tahunan , and aku harap UNCLE JALI takde pegi mane2 time kteorg nk pegi DESA WATER PARK . doa doa kan lahh supaya angan angan aku menjadi kenyataan . HEE :) .


AWIEN, ABBY, YAYA, FARAH, REZA & POJIEEE . kalau jadi TUNGGU LAH SAAT2 INDAH . kite photoshot banyak2 , and kte terjun same2 . wahhh ! tak sabarrr ! , grrrr -.-'

Tiada ulasan:

Catat Ulasan