BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Don't Ever Judge Me !

Don't let the bullshit of today convince you that you aren't beautiful !

Jumaat, 15 April 2011

rinduuu :)

arghh ! , saye rindu domoooo saye ! . serius , rindu giler , seminggu dye tkde kt sch boring jehhh . mcm saket jehh aku ni . haha :D , hari ni dye sch nampak , wahh sweet giler wehh! . ni lg sorg , aurora aku hari ni tk dtg . sdeh nyee ;( . aurora , jgn lahh piker sgt pasal budak2 tho . buat deorg tho tk wujud . selame ni deorg ade piker perasaan aurora ke ? ade ade ? tkde ken ? so aurora jgn piker pasal deorg lagi dh . deorg tho hanye mementing kn diri . sanggup tikam kawan dari belakang , sanggup tinggalkn aurora . bg mmber2 aurora better aurora carik girl baru . jgn piker perasaan dye lg dah . forget it . aurora piker diri aurora , buat ape nk piker org yg tk penah piker perasaan kite ken . aurora tk yah risau . kteorg sentiase adee dgn aurora . kteorg smue rindu aurora yg dulu , yg alwayssss senyum senyum dn senyum . :)

domooo ! , rinduu nye ! , harap domo tk saket :)

Khamis, 14 April 2011

putus asee -.-'

terase lemah untuk hidup . tk mampu nk tanggung masalah yang aku alami skrg ni . better smue ni berakhir . bagi aku peluang nak bergembira . nak jadi eqa yang duluuuu . saket tau tak jadi mcm ni . korg nmpk jehh aku tersenyum . tp dlm hati ? sape yg tahu . dalam senyuman ade tangisan ;')

Selasa, 12 April 2011

huuu :) .

malas nyee lah nk update blog . tp terpakse kod . haha :D , btw , entry kali ni aku nk citer pasal lawatan smbil belajar kt FRIM untuk subjek sivik kteorg . kelas aku yg pegi 28 org jehh , yg slbeh ade yg tknk pegi . so , aku mmg tk sabar giler nk epgi ni . sbb ckgu kasi bawak budak kelas lain ! OMG ! , smestinye aku bawak pojie syg aku ken . hahha :D ,

senarai nama yg follow dari kelas lain :

*fauzi
*rezza
*amri
*halimah
*syifa
*hilda
*najwa farhah
*amira
* ___________

lg satu tho aku tk tau same ade budak tho aku kteorg nk bwk ke tknk . -.-' . sbb budak yg tho agak aku tk suke ! . grr , then then ,

aktiviti:

*galeri
*canopy walk
*jungle tracking
*picnik/sungai
*aktiviti khidmat masyarakat
* _______
lg satu tho aku tk tau pe aktiviti nye , haha :D . tp serius aku ckp . aku mmg tk sabar giler . bayar cume RM15 saje . hee murah ken ? aku engt nk buat baju kelas . minimum RM25 lahh . yg penting sye nk photoshot dgn kwn2 saye termasuk my sweet hunyy and my aurora . haha :D . sweeettt nye ! ee , rindu dgn hunny saya . :D

Jumaat, 8 April 2011

ponteng ! hee

hari nieee saya ponteng sch ! haha :D . sch aku ade sch ganti , aku malas nk dtg so duduk rumah jea ken . td pg bangun tido terus call my hunny . kah kah kah ! tak lawak pon -.-' . then then , aku dgar bunyi bising2 , rupe nye org2 sini tngah bersih kn surau . rajen2 , aku jeh yg mlas nk tlong korg , haha ;D . tk mandi lagi ni . so , nanti aku sambung balek citer nye . bye bye :)

my sweet hunny :D

wahh ! , saye tk tau knape kali ni saye nk tulis pasal sweet hunny saye . ahah :D , sengal lahh aku ni  . td kt sch time subjek sej ckgu tk masuk , ckgu suruh pegi padang . haha ;D , siot jehh . kteorg pegi lahh . eeee ! aku nmpk sweet hunny aku . my pojiee :D . hee . comel jehh dye . lpas tho team under18 bola sepak sekolah aku lawan dgn sekolah dato harun . deorg kalah ;( . tp kteorg smue protes sbb SMK DATO HARUN ade budak form6 , budak form6 mane boleh main . form6 rendah pon belum masuk lg . memandai jehh . tho lahh dulu time netball protes SMKRMM sbb kteorg ade form6 . skrg kteorg plak protes deorg . haha ;D . dah tho deorg lawan dgn 4s , farah text aku , dye ckp budak2 4s main kasarrr ! ee , jahat lahh . kesian hunny aku , kaki dye saket . ;( . huuu . tp tkpe , dapat n.johan pon ok . jgn jd mcm netball dpt number 4 . ahhaha ;D . aku lah tho .

Isnin, 4 April 2011

TAHNIAAAHHHH ! :)

to MY BEST FRIEND AURORA , sabar yee . kuat kan iman . tabah kan hati :) , kau mesti boleh punye . jgn piker kn sgt . sbb bagi aku kau lahh yg paling perfect . susah tau nak carik lelaki yg jujur mcm kau . tp ape kn daye , kau kne terime jgk ea . aku harap kau buat keputusan yg muktamad demi mase depan kau . kau sedih kawan2 kau lg sedih . kteorg nak tengok kau happy mcm dulu . bunga bukan sekuntum , kumbang bukan seekor :) , chill lahh . kteorg sentiase ade untuk kau . kau kan mmber terbaik aku :) . mane boleh sedih2 . dye bahagia , kau pon kne lah carik kebahagiaan kau . jangan carik kesengsaraan , tak de gune nye kalau kau tk usaha untuk terus kn kehidupan kau .sia sia jeh . aku harap kau akan jadi AURORA yg dulu , kami smue kawan2 kau rindukan AURORA yang dulu , yang manis dengan senyuman dan tawaaa :) . senyum lahhhh yea ? :)

excited nyeeeeeeeee !!!

waaahhhh ! , hari ni serius giler , kat sch mmg panassss . PANASSSS HATI PON ADE ! boleh plak budak tho buat bodohhhh ! -.-' . grr . ok , skrg aku nk story pasal sch aku , hari ni kt sch aku ade perlawanan bola sepak . hee , untuk Muhammad Fauzi Bin Muhd Muhaddir good luck ea sayangg ;) . mmuahh ! . hahaha :D . syg dye ;))) . ok , seterus nye , yg pasal aku ckp panas plak tho boleh plak time blaja elektrik mati , menggelupur mcm cacing kepanasan lahh kteorg . grr , tk bayar bil ape ? -.-' . HATEEE !

then then aku story kat AWIEN,YAYA,FARAH,ABBY,REZA & POJIEEE <3 . nak tau aku story ape ? aku story aku nak ajak deorg follow pegi DESA WATER PARK , eeeeeeeeeee ! sukeee nyeeee !! grr , geram geram . deorg pon suke jgk . seronok betol ak ! yaya dgn aku dah berangan angan dah . fyi, kteorg pegi sane naik kete , parent aku anta . cadang nak pegi cuti bulan 6. dlm 6.6.2011 or 7.6.2011 . pastho ptg td , aku , abby dgn reza dh rancang awal2 nak pakai baju ape smue . reza ckp dye nk pakai suar pendek jeh . haha :D , reza pon excited nak pegi . grr , aku lg lah excited wehhh ! tak sabar gilerr ! yelah , first time ken parent aku open bg aku holiday dgn member , sape yg tak nk lepas kn peluang . parent dh bg lampu hijau plak . eeee ! excited nyeeeeeeeeeeee ! siot ! batak giler aku ni ken . grrr , geram geram . HAHHA :D . pastho balek dari kawad kaki , aku terus tnye ayah aku mcm mane plan nye , ayah aku ckp ayah nk tengok cuti tahunan ayah aku dulu , sbb 4,5.6.2011 uncle aku kawen . lepas tho nk kompem kn kt kawan ayah aku UNCLE JALI , ayah aku nak pinjam kete dye nk bawak kteorg , so kire tukar kete lahh . ayah aku bg UNCLE JALI pinjam kete honda accord ayah aku , then , ayah aku pinjam kete dye . tak tnye plak kete ape . haha :D ,

soooo, aku berharap sgt sgt plan kteorg ni menjadi . aku mmg nk sangat sangat pegi holiday dgn kwn2 . serius dohhhh . teringin sgt2 . lg2 parent aku pon join . grr , gerammmmmmm . aku harap jgk , ayah aku dpt cuti tahunan , and aku harap UNCLE JALI takde pegi mane2 time kteorg nk pegi DESA WATER PARK . doa doa kan lahh supaya angan angan aku menjadi kenyataan . HEE :) .


AWIEN, ABBY, YAYA, FARAH, REZA & POJIEEE . kalau jadi TUNGGU LAH SAAT2 INDAH . kite photoshot banyak2 , and kte terjun same2 . wahhh ! tak sabarrr ! , grrrr -.-'

Jumaat, 1 April 2011

good morning :)

good morning my dear :). malam td aku call dgn pojiee , hee . tkleh citer panjang . bahaye , hahaha:D . so, hari ni bfday sepupu kesayangan aku , Maya Amrina Bt Aziz . happy birthday . dah besar kau yee , aku jehh 15tahun lg . hahaha :D , bulan 5 nanti 16tahun . malam semalam aku nak pegi the store jap ,tuptup kt depan simpang jalan rukun tho ade org excident , lori langgar moto , perghh , ngeri aku tengok . ayah aku ckp patah kaki jeh , india . biase lahh , india kn suke bawak moto laju2 . hee , aku ade something nk story , tp tk smpai hati ;)

sory sory ;(

heyy semua nyee , hari ni aku jahat . marah awien smpai dye nages ;( , kesian awien , tp aku lg kesian . dye jarang tegur aku , jarang jumpe aku . dulu mase form3 , mcm belangkas , tp boleh renggang langsung . ni dh pindah kelas hmmmm . sdeh nyee ;( . awien , aku mintak maaf tau buat kau mcm tho . aku nk kau tau yg aku rindu giler dgn kau and dgn kenangan kite yg dulu . huhhhh .

esok aku balek perakk , grr . sumpah bosan . kt sane bukan ade bnde pon . tp lg best pe kene abc smbil duduk bawah rumah kampung . waahhhh , sedap giler . hee , saket saket saket . aaaaa, sbenar nye saya rindu mikami saya . rindu nak kene kn dye . ahhaha :D . tp dye yg selalu kne kan aku . cehttt -.-