BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Don't Ever Judge Me !

Don't let the bullshit of today convince you that you aren't beautiful !

Selasa, 29 Mac 2011

cuti cuti :D

dh tiga hari aku tak masuk kelas , haha :D , hari jumaat,senin and hari ni selasa . serius wehh lenguh badan aku belum hilang lg ni . brr , esok aku dtg sch , nk jumpe kwn2 cikgu yg dah sekian lame nye aku tinggal kn . hahaha :D , btw , aku nk story siket kt sini , hari sabtu ngun ahad ni mak aku dah mule start blaja kt upsi . so , aku plan nak ajak ayah aku bawak aku pegi teluk batik , engt nak pegi dgn member aku skali , nak ajak aina , abby , pojie ngun reza . cadangnye lerr , nak jgk bawak pojie . hahaha :D , grr , serius . kalau bapak aku open kasi aku bawak pojie dgn reza seronok gilerrr ! rancang nye jehh . tk tau lerr kalau ayah aku sanggup nk bawak , engt nk balik hari jehh , kalau tk nk balek hari , tidoe kt rumah perak aku lahhh . ahha :D . heshhh , berangan jehh aku ni . tp cuak jgk nk bwk mmber laki ni ken ken . haha :D , tp hari tho pegi lawat amri , aku bawak member laki ayah aku selamber jehh . hehe , siap senyum2 . hee , malu2 . hahahah :D , saket saket saket . kalau jadi lahh kan , memang aku org yang paling bahagia sekali dekat dunia ni . haha :D , mane tk nye , first time bawak member bercuti pegi mandi manda kn kn . haha :D , sape tk suke , mesti lah suke . hehe , lg2 pegi dengan best friends ! grr , geram2 . harap2 ayah aku tk kesah lahh , and harap2 ayah aku dpt cuti lerrr . aku teringin sangat sangat nk bercuti dgn member sendiri . haha :D , batak nyeee ! tk tau malu . tp serius , kalau dpt aku nk snap gmbr banyak2 , tk kire jgk . lepas tho aku nk cuci buat album . hehe , iloveyouuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! <3

Tiada ulasan:

Catat Ulasan