BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Don't Ever Judge Me !

Don't let the bullshit of today convince you that you aren't beautiful !

Selasa, 29 Mac 2011

cuti cuti :D

dh tiga hari aku tak masuk kelas , haha :D , hari jumaat,senin and hari ni selasa . serius wehh lenguh badan aku belum hilang lg ni . brr , esok aku dtg sch , nk jumpe kwn2 cikgu yg dah sekian lame nye aku tinggal kn . hahaha :D , btw , aku nk story siket kt sini , hari sabtu ngun ahad ni mak aku dah mule start blaja kt upsi . so , aku plan nak ajak ayah aku bawak aku pegi teluk batik , engt nak pegi dgn member aku skali , nak ajak aina , abby , pojie ngun reza . cadangnye lerr , nak jgk bawak pojie . hahaha :D , grr , serius . kalau bapak aku open kasi aku bawak pojie dgn reza seronok gilerrr ! rancang nye jehh . tk tau lerr kalau ayah aku sanggup nk bawak , engt nk balik hari jehh , kalau tk nk balek hari , tidoe kt rumah perak aku lahhh . ahha :D . heshhh , berangan jehh aku ni . tp cuak jgk nk bwk mmber laki ni ken ken . haha :D , tp hari tho pegi lawat amri , aku bawak member laki ayah aku selamber jehh . hehe , siap senyum2 . hee , malu2 . hahahah :D , saket saket saket . kalau jadi lahh kan , memang aku org yang paling bahagia sekali dekat dunia ni . haha :D , mane tk nye , first time bawak member bercuti pegi mandi manda kn kn . haha :D , sape tk suke , mesti lah suke . hehe , lg2 pegi dengan best friends ! grr , geram2 . harap2 ayah aku tk kesah lahh , and harap2 ayah aku dpt cuti lerrr . aku teringin sangat sangat nk bercuti dgn member sendiri . haha :D , batak nyeee ! tk tau malu . tp serius , kalau dpt aku nk snap gmbr banyak2 , tk kire jgk . lepas tho aku nk cuci buat album . hehe , iloveyouuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! <3

ops, terfuck ! haha :D

aku tk tau lerr knape dgn kau , sudah2 lahh tho . knape lahh kau nk dengki jeles lebih2 . haduyaiii . mcm kurang kasih sayang lahh kau ni . kesian betol aku tengok . dah satu satu kau buat , ni buat lagi . nak menghancurkn hidup org jehh kau ken ? ckp org salah , cakap aku salah , sdgkn kau sendiri tk piker salah kau ape . kalau aku cakap kau bodoh , aku ni bukan lah pandai sgt kn .

eh lagi satu aku nak fuck si bapok ni . menyemak betol . serius , aku saket hati giler dgn bapok ni . tak tau malu , tau nye nak menganiaya sch aku jehh . aku tau lahh sch aku smue budak hebat2 , sebab tho kau kecut . bangang bangang , kalau dah bapok tho mmg bapokk kn , jalan terkepit kepit . hahaha :D , serius saket hati giler , lepas tho boleh marah mak aku sbb dye ckp mak aku menyebelahi sch aku , kepale hotak dye , yg jage mase game netball tho bukan mak aku , org lain . sekali mak aku perli , tersentap kau . ahhahaa ;D , malu nyee bapok ~~! suke aku kutuk kau dohhhh . ahhahaha :D

Ahad, 27 Mac 2011

Commonwealth Games - New Zealand Win Netball Double Extra Time


esok team netball SMKRMM under15 ngun under18 masuk suku akhir . wahhhh , seram sejuk wehhh aku dibuat nyee . btw , yakin pade kawan2 yg netballers smkrmm boleh JOHAN . aminnnnn ~ , ptg td plak aku dah tengok video NZvsAUS . gilerr gempak ahh aku ckp deorg main , laju jehh . tp tho lahh , deorg main dgn pantas dan cekap . bola asal baling dpt jehh tangkap . lg pon deorg tinggi . kalau korg nak tengok , tengok kt video bawah ni :



ape komen korg ? laju giler kn , aku tengok pon sedap jehh deorg main , shoot jeh masuk shoot jeh masuk . mmg jeles lahh aku tengok deorg main , . lg pon deorg ni tinggi2 , tk mcm kteorg pendek . haha :D , sedar diri pon kn . hee . ape pon , esok kteorg nk buat sehabis baik .

Ya Allah , berikan lah rezeki kepada kami , lindungi lah kami dari org yang ingin mengkhianati kami , lindungi lah kami dari kecelakaan , berikan lahh kami kekuatan untuk menempuh semua lawan lawan kami , kuat kan lah semangat kami , kuat kan lah iman kami . aminnn ~



Sabtu, 26 Mac 2011

NEW BLOG :D

heyy kawan2 sekalian . sorry lerr , aku terpakse buat blog baru , blog lame aku tho ku dh tak paham dahh , serabut aku tengok . lg satu templet nye pon dh jahanam . so , aku malas nk bermacam2 lg , aku buat lerr blog baru . tp link tetap link lame . hehe , disebabkan tngan aku yg gatal habes hancur blog lame aku tho . aku dh tk berkenan lg dh dgn blog lame aku , ni blog baru aku . rajen2 view yee , :)