BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Don't Ever Judge Me !

Don't let the bullshit of today convince you that you aren't beautiful !

Rabu, 24 Ogos 2011

MC :)

Hari ni saya MC . Bagus , sebab dah malas nak sekolah . Esok pon saya cuti . Hee . Takpe lah bukan selalu saya tak datang sekolah kan . Sekarang ni saya tengah tunggu text Abang . Mane lah dia pegi ni . Ish , rindu tau tak . Grr . Aku tak sabar nak beraya dengan abang . Mesti seronok . Abang , aku bahagia dengan kau . Kita sama-2 jaga hubungan ni yea . Kita amek gambar banyak-2 yea abang . Buat kenangan . Hee .

Tadi aku mesej "emak" . Dia cakap nak sambut birthday farah kecik hari sabtu depan . 3.9.2011 . Aku okey jehh . tak tau lah member lain . Tak sabar nye . Mesti seronok kan :) . Hmmm , nak beli kan hadiah ape yea . Abang suruh beli tedy bear . Kebetulan pulak 3.9 tu hari jadi nora . Hee . Lagi lah seronok kan . Takpe-2 kite sabar dulu . Yang pasti kite nak suap kek kat mulut abang . Abang dah banyak kali suruh suap kan . So , kali ni aku tak lepaskn peluang .Abang tunggu tau . Aku datang . Hee . Teringat mase birthday aku kat sekolah . Abang calit kek kt muka aku . habes kene hidung aku . Abang jahat . Grr , tapi yang sweet nye aku lap kan pipi abang . Abang , aku sayaaaang kau sangat-2 !

Helloo :)

Ya Allah ,kesian nye blog aku ni . Dah berhabuk . Hee . Mase untuk kemas kini kan blog satu ni . Sorry yea . sorry sangat-2 . Tak perasan pulak ade blog ni . HAHAH :D, Kejam . Btw , lagi berape hari jeh nak raya kan . So  , Selamat Menyambut Hari Raya :) . Maaf zahir batin . Semoga berbahagia bersama family tersayang .

Jumaat, 15 April 2011

rinduuu :)

arghh ! , saye rindu domoooo saye ! . serius , rindu giler , seminggu dye tkde kt sch boring jehhh . mcm saket jehh aku ni . haha :D , hari ni dye sch nampak , wahh sweet giler wehh! . ni lg sorg , aurora aku hari ni tk dtg . sdeh nyee ;( . aurora , jgn lahh piker sgt pasal budak2 tho . buat deorg tho tk wujud . selame ni deorg ade piker perasaan aurora ke ? ade ade ? tkde ken ? so aurora jgn piker pasal deorg lagi dh . deorg tho hanye mementing kn diri . sanggup tikam kawan dari belakang , sanggup tinggalkn aurora . bg mmber2 aurora better aurora carik girl baru . jgn piker perasaan dye lg dah . forget it . aurora piker diri aurora , buat ape nk piker org yg tk penah piker perasaan kite ken . aurora tk yah risau . kteorg sentiase adee dgn aurora . kteorg smue rindu aurora yg dulu , yg alwayssss senyum senyum dn senyum . :)

domooo ! , rinduu nye ! , harap domo tk saket :)

Khamis, 14 April 2011

putus asee -.-'

terase lemah untuk hidup . tk mampu nk tanggung masalah yang aku alami skrg ni . better smue ni berakhir . bagi aku peluang nak bergembira . nak jadi eqa yang duluuuu . saket tau tak jadi mcm ni . korg nmpk jehh aku tersenyum . tp dlm hati ? sape yg tahu . dalam senyuman ade tangisan ;')

Selasa, 12 April 2011

huuu :) .

malas nyee lah nk update blog . tp terpakse kod . haha :D , btw , entry kali ni aku nk citer pasal lawatan smbil belajar kt FRIM untuk subjek sivik kteorg . kelas aku yg pegi 28 org jehh , yg slbeh ade yg tknk pegi . so , aku mmg tk sabar giler nk epgi ni . sbb ckgu kasi bawak budak kelas lain ! OMG ! , smestinye aku bawak pojie syg aku ken . hahha :D ,

senarai nama yg follow dari kelas lain :

*fauzi
*rezza
*amri
*halimah
*syifa
*hilda
*najwa farhah
*amira
* ___________

lg satu tho aku tk tau same ade budak tho aku kteorg nk bwk ke tknk . -.-' . sbb budak yg tho agak aku tk suke ! . grr , then then ,

aktiviti:

*galeri
*canopy walk
*jungle tracking
*picnik/sungai
*aktiviti khidmat masyarakat
* _______
lg satu tho aku tk tau pe aktiviti nye , haha :D . tp serius aku ckp . aku mmg tk sabar giler . bayar cume RM15 saje . hee murah ken ? aku engt nk buat baju kelas . minimum RM25 lahh . yg penting sye nk photoshot dgn kwn2 saye termasuk my sweet hunyy and my aurora . haha :D . sweeettt nye ! ee , rindu dgn hunny saya . :D

Jumaat, 8 April 2011

ponteng ! hee

hari nieee saya ponteng sch ! haha :D . sch aku ade sch ganti , aku malas nk dtg so duduk rumah jea ken . td pg bangun tido terus call my hunny . kah kah kah ! tak lawak pon -.-' . then then , aku dgar bunyi bising2 , rupe nye org2 sini tngah bersih kn surau . rajen2 , aku jeh yg mlas nk tlong korg , haha ;D . tk mandi lagi ni . so , nanti aku sambung balek citer nye . bye bye :)

my sweet hunny :D

wahh ! , saye tk tau knape kali ni saye nk tulis pasal sweet hunny saye . ahah :D , sengal lahh aku ni  . td kt sch time subjek sej ckgu tk masuk , ckgu suruh pegi padang . haha ;D , siot jehh . kteorg pegi lahh . eeee ! aku nmpk sweet hunny aku . my pojiee :D . hee . comel jehh dye . lpas tho team under18 bola sepak sekolah aku lawan dgn sekolah dato harun . deorg kalah ;( . tp kteorg smue protes sbb SMK DATO HARUN ade budak form6 , budak form6 mane boleh main . form6 rendah pon belum masuk lg . memandai jehh . tho lahh dulu time netball protes SMKRMM sbb kteorg ade form6 . skrg kteorg plak protes deorg . haha ;D . dah tho deorg lawan dgn 4s , farah text aku , dye ckp budak2 4s main kasarrr ! ee , jahat lahh . kesian hunny aku , kaki dye saket . ;( . huuu . tp tkpe , dapat n.johan pon ok . jgn jd mcm netball dpt number 4 . ahhaha ;D . aku lah tho .